Test av lagspel på BBO

Vi var två nykomponerade lag (1Club och 2Clubs) från Lomma och Bjärred som träffades i foajén på BBO i eftermiddags för att testa att spela en match. Alla var i god tid så spelet startade före utsatt tid. Efter sju brickor var ställning ganska jämn 29-28, men sen rann det iväg för 2Clubs som fick bita i gräset med en brakförlust på 49-92! Tävlingen gick att följa löpande vilket kanske vi i 1Club inte skulle gjort då vi lockades att chansa på slutet, och då gick det som det alltid går.

Vi gratulerar våra ”övermän” (Lars-Kjell och Berit-Kerstin). Vi hoppas vi kan få revansch nästa vecka redan… Vi hade också bjudit in åskådare.. Inget man märker av i spelet, att det sitter folk bakom ryggen och ser allt. Bäst så kanske. Om det var någon som såg ”eländet” (sett ur vårt perspektiv) får ni gärna lägga in en kommentar nedan.

Är du pigg på att prova på själv så har vi skapat en ny meny ”Lagspel”, där vi kommer att samla information om lagspel på BBO.

4 kommentarer

  1. Hej jag tittade, förmodligen på slutet när det drog iväg. Spännande brickor med olika bud och resultat på de olika borden. Fö kul att kunna se båda borden spela samma brickor. Angivelsen om ställningen såg jag, men kunde inte försvå vem som hade flest IMP.

  2. Kan vem som helst sätta upp en lagmatch eller måste man vara registrerad tävlingsledare?

  3. Ja. Titta under rubriken Lagspel. Där finns en länk till hur man gör..
    Rickard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.