Tack alla!

Framgång nås när många strävar mot samma mål. I vår första Plus35-tävling i går var det 19! personer som samtidigt gjorde debut i tävlingsspel med oss på BBO-Skåne. Spelet flöt på bra och det var endast två spel som fick avbrytas på tidsgränsen. Fantastiskt, det blev fler deltagare än vi hoppades (21 par) och spelet flöt på mycket bättre än vi befarat.

Tack alla för ett fantastiskt jobb! Alla ni som kämpade för första gången utan bud- och kortlappar och som på kort tid satt er in i de alternativ som gäller när man spelar vid sin dator/platta hemifrån. Ett stort tack också till alla de som gett privatlektioner till någon bridgekompis de senaste två veckorna. Om detta var resultatet av duktiga lärare eller duktiga elever förtäljer inte historien. Det enda vi med säkerhet vet är att om man jobbar tillsammans mot gemensamma mål når man resultat.

Vi kallar det ”3clubs-anda”.

En kommentar

  1. Tack själv Rickard; spelet flöt på bra och de flesta verkade inte ha några problem alls med alerteringar tex. Chatta var man inte så bra på, men det är förståeligt, det är nog lite distraherande i början.
    Vi ses nästa onsdag också!
    mvh
    Petere

Kommentarer är stängda.