”Riktig bridge”?

Engelsmännen har tagit upp kampen med BBO och skapat ett alternativ där du kan se och höra alla vid bordet med videokonferens-teknik. Realbridge!

Charlotte och Eva testspelade igår och tyckte så här:

Hejsan!

Nu har jag (och Eva också tror jag att jag skymtade i startlistan) testspelat på RealBridge tillsammans med ett gäng puttriga brittiska damer och några härliga sydamerikaner. 

En mycket trevligt erfarenhet måste jag säga, väldigt lättanvänt och fungerade perfekt, både ljud och bild. 

Men, jag tror ändå inte att det är värt besväret att byta plattform i detta läget. Om det blir någon fortsättning post-Corona kanske man ska fundera ett varv till. 

Många hälsningar
Charlotte

Hej!

Jag håller med Charlotte. Jag tror inte heller att det är lämpligt att byta plattform just nu. 

Jag har följande synpunkter

– Det var trevligt att se och kunna prata med de andra spelarna. Vilket gör att man har något att göra medan man väntar på rondbyte.

– Upplevde samtidigt att det var lite störande under spelet eftersom själva spelfältet är ganska litet.

– Man kan få mycket info om brickorna som spelats men jag tycker samtidigt att denna info är lite otydligare än på BBO.

– Jag råkade trycka på svenska istället för att behålla engelska, Det var ingen god ide eftersom översättningarna tidvis är mycket underliga.

– Jag tror att många som spelar på BBO använder sina surfplattor i stället för Laptop eller dator med större skärm. Gör man det kan man nog råka på problem.

– Tror ni alla som spelar har tekniska möjligheter att använda programmet?

Hälsningar

Eva

Tycker du själv det skulle vara kul att testspela kan du anmäla ditt intresse på deras hemsida: https://realbridge.online/try-realbridge.html . Skulle du tycka annorlunda än våra testpiloter och vill få igång en verksamhet där, är du hjärtligt välkommen i vårt gäng.