Klöverkampen rond 2

Igår var det nya matcher där vi mötte ett lag från Bråvalla, någon som vet var det är? I andra matchen mötte vi Lady GAGA från Lund. Med en hel del stolpe in blev det vinst till oss i båda med relativt liten marginal. 🙂

Efter 4 matcher ligger två lag i slagläge för vinst: Spektrum(5) och Lomma3(6) och precis efter finns Eslöv och Ljunghusen. Möter vi något av dessa lag hjälps vi åt att få upp dem i topp. 🙂

Sen finns tre skånska lag på platserna 12-16 och sen är det fyra lag som haft otur och mött svårt motstånd som ligger på platserna 18-22.

Två matcher kvar nästa tisdag, så mycket kan hända. Då får vi se hur de skånska bridgefärgerna står sig mot mellersta Sverige.

En giv från vår match, bricka 3 i andra matchen.

I ”slutna rummet” gick budgivningen likartat S bjöd 4ru som N höjde. Vi fick kl3 ut och med den hjälpen blev det ett lättspelat kontrakt. I slutna rummet kom sp5 ut, som gjorde kontraktet mycket mer svårspelat, så det blev 1 bet och 10 IMP till oss. Små marginaler är ju ofta det som avgör en lagmatch.

Du kan själv klicka på länkarna ovan och spela igenom givarna, använd ”GIB”-knappen så ser vilket kort som är rätt eller fel i varje läge. Du kan även göra så med givar du spelat själv.