2020-03-30

Hejsan!

Då var premiären av Lund/Bjärred/Lomma BBO (LBL BBO) avslutad. 
Vinnare blev Pekka och Bengt. Resultatet hittar du här. 

Om ni går in på ”historia”/nyligen spelade tävlingar/ resultat får ni upp resultaten inne på ert konto på BBO. Men det tar en stund innan det kommer upp – detta var en ”unclocked” tävling och det skilde ungefär 30 minuter mellan första och sista bord som blev klara. 

Mycket lugn och fin tävling, en fröjd att vara tävlingsledare! 
Hoppas vi ses nästa måndag!

Många hälsningar
Charlotte

Topp 5:

En kommentar

 1. Hej,

  tack för tävlingsledning och att det blev en tävling.

  Det var kul även om vi hamnade betydligt närmre botten än toppen ?

  Några funderingar/observationer:
  1. Hur skall det funka med alerteringar och frågor på budens betydelse. Jag såg TL-meddelande i början men blev inte klok på det. Alerterar man sitt eget bud? Men det måste väl vara partnern som förklarar?
  a. Någon gång verkade det som om jag blev uppmanad att förklara motståndarnas bud…och det känns ju helt fel.
  b. En gång uppfattade jag det som att jag skulle bekräfta en föreslagen förklaring på mitt eget bud och det känns ju inte heller särskilt rätt.
  2. På grund av problem med långa tider för budgivning och en del alerterings- och förklaringsförvirring i början blev vi sena redan efter ett par ronder. Är man sen blir denna tävlingsform MYCKET stressig. Nästa par finns alltid i kö , nästa giv kommer upp utan att man hinner se resultatet av det sista sticket och man känner tydligt att någon tid att vara artig finns det inte…
  Blir detta bättre om tävlingen är klockad? Vad innebär det rent praktiskt?
  3. Vi fick inga motståndare i sista given. TL sa att i slutet av vår näst sista rond att ”nu börjar vissa bli klara, vi ses nästa vecka”. Jag förmodar att de vi skulle mött i sista ronden loggade ut, de hade troligen väntat ett tag och vi var bland de sista.
  Men det går ju att se att det finns fler ronder att spela! Det vore bra att titta på det innan man lämnar tävlingen!

  Men, det är ju kul att det går att spela även i dessa tider! Vis ses eller hörs … eller vad gör vi egentligen gör … nästa vecka..

  Lennart

Kommentarer är stängda.